Μετάβαση στο κεντρικό περιεχόμενο

5 Μαθήματα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Προεπισκόπηση μαθήματος

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Γενικές κατευθυντήριες γραµµές για ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας, συµβουλές για τους χώρους και τη διατήρησή τους καθαρούς, Συµβουλές για τον ασφαλή χειρισµό και καθαρισµό του εξοπλισµού.

  • (0)
  • ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
    ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
    Προεπισκόπηση μαθήματος

    ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

    ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

    Διαδικασίες ασφαλούς αποθήκευσης τροφίμων, βέλτιστες πρακτικές παρασκευής τροφίµων, κίνδυνος αλλοίωσης τροφίµων και πώς να τον αποφύγετε.

  • (0)
  • ΑΤΟΜΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ
    ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
    Προεπισκόπηση μαθήματος

    ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

    ΑΤΟΜΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ

    Κανονισµοί προσωπικής υγιεινής στη βιοµηχανία τροφίµων, οδηγίες προσωπικής εµφάνισης κατά την εργασία µε τρόφιµα και τεχνική πλυσίματος των χεριών.

  • (0)
  • HACCP
    ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
    Προεπισκόπηση μαθήματος

    ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

    HACCP

    Γενικές κατευθυντήριες γραµµές για την ασφάλεια των τροφίµων και τα πρότυπα υγιεινής, το HACCP και οι αρχές του, συµβουλές για την εφαρµογή του HACCP.

  • (0)
  • ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ
    ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
    Προεπισκόπηση μαθήματος

    ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

    ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ

     Κίνδυνοι τροφίµων και πώς να τους αναγνωρίζετε στο χώρο εργασίας, Τύποι κινδύνων και πώς να τους προλαµβάνετε, Υψηλοί κίνδυνοι και πώς να τους αποφεύγετε, Συνήθεις τροφιµογενείς ασθένειες.

     

  • (0)