OSH Training
5 Μαθήματα
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Γενικές κατευθυντήριες γραµµές για ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας, συµβουλές για τους χώρους και τη διατήρησή τους καθαρούς, Συµβουλές για τον ασφαλή χειρισµό και καθαρισµό του εξοπλισµού.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Διαδικασίες ασφαλούς αποθήκευσης τροφίμων, βέλτιστες πρακτικές παρασκευής τροφίµων, κίνδυνος αλλοίωσης τροφίµων και πώς να τον αποφύγετε.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Κανονισµοί προσωπικής υγιεινής στη βιοµηχανία τροφίµων, οδηγίες προσωπικής εµφάνισης κατά την εργασία µε τρόφιµα και τεχνική πλυσίματος των χεριών.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Κίνδυνοι τροφίµων και πώς να τους αναγνωρίζετε στο χώρο εργασίας, Τύποι κινδύνων και πώς να τους προλαµβάνετε, Υψηλοί κίνδυνοι και πώς να τους αποφεύγετε, Συνήθεις τροφιµογενείς ασθένειες.